De leukste rijschool van Nederland!

Direct aanmelden

Meld je aan en betaal eenvoudig via iDEAL

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 – 42 04 34 30 via whatsapp of meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Kies je rijlespakket*
Voor pakket 2, 3 en 4 vragen we een aanbetaling van € 250.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Het volgen van rijlessen bij Raufi Drive

Op zoek naar een rijschool in de buurt? Kijk niet verder dan ons! Bij Raufi drive, bieden wij alles, van beginner-vriendelijke lessen tot geavanceerde cursussen. De beste rijopleidingen en lessen om je te helpen zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Of het nu automatische of handgeschakelde versnellingsbak is - met onze ruime ervaring van meer dan 10 jaar helpen wij jou op weg!

lessen met de instructeur die je vertrouwt en wiens lessen niet op het laatste moment worden afgebroken. Jouw toegewijde chauffeur zal je thuis ophalen of op kantoor - wat het gemakkelijkst is voor ons beiden! Eén op één aandacht zodat we ons samen volledig kunnen richten op de rijvaardigheid. De betrouwbaarheid en flexibiliteit is wat ons bedrijf onderscheidt van anderen.

Start met een spoedcursus

Of je nu op zoek bent naar een spoedcursus, je liever wilt lessen in een automaat of wanneer je faalangst hebt en wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken; samen vinden we een rijopleiding die bij jou past!

Zelfstandig en zonder angst de weg op

Bij Raufi Drive willen we er zeker van zijn dat je snel, zelfstandig en zonder angst de weg op gaat. Welk rijlespakket je ook kiest. Bij onze autorijschool start je altijd op het juiste niveau en houden we rekening met jouw wensen.

Rijschool Raufi Drive

Wij zijn de rijschool van Rotterdam, Den HaagAmsterdam & omstreken.

In de rest van Nederland bieden we spoed programma's aan. Meld je snel aan!

Bekijk onze rijlesgebieden