• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Colofon

Colofon

Deze rijschool website is ontwikkeld door Rijschool Marketing. Heeft u een vraag of opmerking over de website dan kunt u contact opnemen met de webredactie.

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld. Niettemin kan Rijschool Marketing niet garanderen dat deze website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Rijschool Marketing aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Rijschool Marketing gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dat dan melden aan de webredactie.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.