De leukste rijschool van Nederland!

Goedkope rijschool Rijswijk | 20,- euro per rijles

Rijlessen Raufidrive Rijswijk

Zoek jij een geweldige en goedkope rijschool in de omgeving van Rijswijk? Zoek dan niet verder.

Bij Raufidrive Rijswijk zullen we er alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Hoe we dat doen? We geven jou op een effectieve en leuke manier rijles en brengen jou in verschillende verkeerssituaties, zodat je hieraan kunt wennen. De professionele rij-instructeur zal jou alle aspecten van het autorijden bijbrengen. Uiteraard wordt hierbij ook goed gelet op de veiligheid, want veilig deelnemen aan het verkeer is een heel belangrijk aspect van autorijden!  Na het behalen van je rijbewijs kun je vlot, zelfstandig en veilig deelnemen aan het verkeer.

Hoe gaan wij te werk? Bij Raufidrive Rijswijk maken wij gebruik van een persoonlijke rij-leskaart. Hierop worden alle belangrijke gegevens bijgehouden, zoals de data en de kosten van je rijlessen. Ook wordt hierop de voortgang bijgehouden. Je hebt deze kaart elke rijles bij je, zodat deze kan worden bijgehouden.

Wanneer je interesse hebt in Raufidrive Rijswijk kan je een proefles aanvragen. Tijdens deze proefles van 100 minuten zal de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat jij nodig zal hebben om tot je rijbewijs te komen. Aan het eind van de proefles kun je in overleg met de instructeur uit een ruim aanbod van lespakketten kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om losse rijlessen te volgen.

Voor overige vragen of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 06-42043430 of via info@raufidrive.nl!

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.