• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Goedkope Rijschool Delft | 20,- per rijles

Rijschool Raufidrive Delft

Raufidrive is de beste rijopleiding in Delft. Hier moet je dus zijn voor je rijlessen!

Het volgen van rijlessen en het halen van je rijbewijs wordt steeds kostbaarder. Het is dus belangrijk dat je een rijschool kiest die bij je past en voldoet aan jouw eisen. Raufidrive biedt in Delft rijlessen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De rij-instructeur is ervaren en professioneel. Hij stelt je op je gemak en neemt rustig de tijd om samen tot je rijbewijs te komen. Raufidrive is dus een goede keus! Je kunt in contact komen met Raufidrive door te bellen naar 06-42043430 of stuur een mailtje naar info@raufidrive.nl.

Raufidrive biedt de mogelijkheid om eerst een proefles van 100 minuten te volgen in Delft en omstreken. Op deze manier kun je de rij-instructeur leren kennen en nagaan of de rijschool daadwerkelijk bij je past. Vervolgens kies je samen met de instructeur uit een ruim assortiment rij-lespakketten. De instructeur geeft je informatie en advies. Geen behoefte aan een lespakket? Ook hier heeft Raufidrive een oplossing voor! Het is namelijk ook mogelijk om losse rijlessen te volgen. Deze duren 50 minuten. Op jouw persoonlijke leskaart worden alle rijlessen, kosten en vorderingen bijgehouden. Hierdoor heb je een goed overzicht. Hiernaast is het mogelijk om een spoedcursus te volgen.

Heb je interesse in een rijopleiding bij Raufidrive? Aarzel dan niet en neem meteen contact op via het bovenstaande telefoonnummer of mailadres. Uiteraard kun je hier ook terecht met al je vragen.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.