• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijles Automaat

Rijlessen Automaat

Supersnel je rijbewijs halen? Bij Raufidrive kun je je rijbewijs halen binnen twee weken en voor wie echt niet kan wachten zelfs binnendrie dagen! Kom je uit de omgeving Rotterdam, Den Haag of Amsterdam? Kies voor Raufidrive en je kiest voor rijden in nieuwe lesauto’s onder leiding van je vaste, ervaren rijinstructeur die je voorziet van eerlijke feedback en je inzicht geeft in je rijvaardigheden zodat je in je eigen tempo kan verbeteren. Zo ga je zelfverzekerd het rijexamen tegemoet.

Vraag nu een proefles aan en wij geven je lesadvies zodat wij je een rijopleiding op maat kunnen aanbieden, je mag al beginnen met rijden van 16.5 jaar en we hebben een passende lesmethode voor elke leerling en voor elke leerling hebben wij een passend en voordelig lespakket. Dus of je nu een of meerdere keren per week wilt rijden, wij zijn flexibel.

Zit je even krap bij kas? Geen probleem, bij Raufidrive is betalen in termijnen mogelijk zodat je nu al kan rijden zonder alles in een keer hoeven te betalen. Voor studenten bestaat er ook studentenkorting zodat autorijles voor iedereen betaalbaar is.

Vindt je schakelen niet meer van deze tijd en rijd je liever in een automaat? Raufidrive biedt les in automaat aan vanaf €20,-

Neem nu contact met ons en neem je eerste stap naar je rijbewijs!

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.