De leukste rijschool van Nederland!

Rijles Utrecht

Rijles Utrecht

Ben jij woonachtig in Utrecht en er klaar voor om de provincie met jezelf achter het stuur te ontdekken? Kom dan lessen bij onze Raufidrive rijschool in Utrecht.

Autorijschool Utrecht

Tijd om te gaan lessen voor dat roze pasje! Doe jij dat bij ons? Fijn! Welkom bij Raufidrive Utrecht waar jij zekerheid hebt van slagen. Iedereen kan bij ons komen lessen: als je rijles wilt in een automaat, een spoedopleiding van 3 dagen wilt doen, faalangst hebt of een opfriscursus wilt. Onze ervaren rij-instructeurs helpen jou met veel plezier om het autorijden onder de knie te krijgen.

Plaatsen rijles

Raufidrive geeft rijles in verschillende plaatsen in de provincie Utrecht:

  • Rijles Utrecht
  • Rijles Amersfoort
  • Rijles Zeist
  • Rijles Nieuwegein
  • Rijles Veenendaal

Je kunt bij ons starten met een studentenpakket, een van de drie lespakketten of losse lessen. Je kan al rijles volgen vanaf 20 euro in lessen van 30, 50 of 60 minuten en wij bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen, zodat je meteen kan beginnen met rijles. Wil jij een proefles volgen in een van de bovenstaande plaatsen? Maak een afspraak door te bellen naar 06 – 420 43 430 of te mailen naar info@raufidrive.nl. Wie weet zien we jou volgende week wel bij ons in de auto.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.