De leukste rijschool van Nederland!

Rijlessen Groningen

Rijlessen Groningen

Ben jij 16,5 jaar of ouder en kan je niet wachten om in de auto te springen en samen met onze rij-instructeur de wegen van de provincie Groningen te verkennen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan en ontdek hoe leuk het is om op de bestuurdersstoel te zitten.

Autorijschool Groningen

Onze Raufidrive rijschool in Groningen heeft jarenlange ervaring op het gebied van autorijden en biedt daardoor een hoog slagingspercentage. We bieden rijlessen aan voor automaten en je kunt bij ons al lessen vanaf 20 euro. Daarnaast kun je bij ons een spoedopleiding van 3 dagen volgen zodat jij je rijbewijs al na 3 dagen op zak hebt.

Rijles Groningen

Je kunt bij ons rijles volgen in de volgende plaatsen:

  • Rijlessen Groningen
  • Rijlessen Assen
  • Rijlessen Emmen
  • Rijlessen Hoogeveen
  • Rijlessen Leeuwarden
  • Rijlessen Heerenveen

Wil jij ook graag de weg op als automobilist en veilig het verkeer in? Wij bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen zodat je meteen met ons de weg op kunt! Je kunt kiezen voor losse lessen of uit een van de drie lespakketten. Klaar voor een proefles in jouw eigen stad? Mail info@raufidrive.nl of bel 06 – 420 43 430 om een afspraak te maken. Tijd om dat roze pasje te gaan scoren!

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.