De leukste rijschool van Nederland!

Rijlessen Maastricht

Rijlessen Maastricht

Zelfstandig autorijden in het zuidelijke Limburg? Kom dan lessen bij Raufidrive en profiteer van al onze voordelen en mogelijkheden om dat roze pasje in handen te krijgen.

Autorijschool Limburg

Wil jij ook vol trots kunnen zeggen dat je je rijbewijs hebt? Onze instructeurs van Raufidrive dragen graag bij aan jouw rij-opleiding zodat jij straks als verstandig automobilist achter het stuur zit. We bieden reguliere rijlessen, rijles in een automaat, spoedopleidingen van 3 dagen als jij binnen een week je rijbewijs wilt scoren, faalangstopleidingen en opfriscursussen.

Plaatsen rijles

Als je in een van de volgende plaatsen woont kun je rijles volgen bij Raufidrive:

  • Rijlessen Venlo
  • Rijlessen Heerlen
  • Rijlessen Maastricht
  • Rijlessen Roermond

Lessen kan bij ons vanaf 20 euro voor een losse les van 30 minuten. Je kunt ook kiezen voor lessen van 50 of 60 minuten. Daarnaast is er de keuze uit een van de drie lespakketten of een speciaal studentenpakket. Je rijdt altijd met een vaste instructeur en een vaste lesauto met een rij-opleiding op maat voor jou gemaakt. Hierdoor les je op je eigen tempo en slaag je in één keer voor je praktijkexamen. Plan een proefles bij onze rijschool in door te bellen naar 06 – 420 43 430 of te mailen naar info@raufidrive.nl

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.