De leukste rijschool van Nederland!

Rijlessen Nijmegen

Rijlessen Nijmegen

Woon je in de provincie Gelderland en ben je op zoek naar een rijschool die jou kan helpen dat roze pasje binnen te halen? Wij bij Raufidrive stomen jou klaar als zelfstandig mobilist die straks heel Gelderland doorrijdt.

Autorijschool Gelderland

Autorijden is hartstikke leuk, maar ook wel een beetje eng, vooral in het begin. Geen zorgen, met onze ervaren instructeurs ga jij veilig de weg op en leer je plezier te hebben in het autorijden. Wij maken rij-opleidingen op maat zodat jij op je eigen tempo straks praktijkexamen kan doen. Liever sneller je rijbewijs halen? Je kunt bij ons je rijbewijs in 3 dagen al halen door een spoedopleiding te volgen van 3 dagen waarin je alles leert over autorijden en verkeerssituaties.

Rijles steden

Onze instructeurs geven rijles op verschillende plekken in Gelderland. Woon jij in een van de volgende steden? Dan kun je bij ons komen lessen:

  • Rijles Apeldoorn
  • Rijles Zutphen
  • Rijles Arnhem
  • Rijles Nijmegen
  • Rijles Harderwijk
  • Rijles Doetinchem

Je kunt naast reguliere rijlessen, ook rijles krijgen in een automaat en dat al vanaf 20 euro! Zin in achter het stuur te kruipen. Plan vandaag nog een proefles bij ons! Bel nu 06 – 420 43 430 om je eerste rijles vast te zetten of mail info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.