• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Alkmaar

Rijschool Alkmaar

Een rijbewijs krijg je niet zomaar. Je moet een theoretisch examen afleggen en dat vervolgens toepassen in de praktijk. Voordat je af mag rijden, moet je genoeg rijlessen hebben gevolgd en de toestemming hebben van jouw rijinstructeur. Wil jij zo goed mogelijk begeleid worden in dit lange proces? Volg dan rijles bij ons, autorijschool Raufi Drive.

Kortere rijopleiding = eerder rijbewijs

Heb jij geen zin of geen tijd om veel rijlessen te volgen, maar wil je wel graag jouw rijbewijs halen? Dan is een spoedcursus wellicht de oplossing. Wij bieden een spoedopleiding aan. Jij leert dan in drie dagen tijd waar jouw fouten liggen en hoe je jouw rijvaardigheden veilig en snel kan verbeteren. De kans is groot dat jij jouw rijbewijs dan al binnen een week haalt!

Al vanaf € 20,00 per rijles aan de slag

Je kan bij ons, autorijschool Raufi Drive, al rijlessen volgen vanaf € 20,00 per rijles. Je kan rijles volgen in een gewone lesauto of in een automaat. Heb je geen liggende gelden? Dan is het mogelijk om te betalen in termijnen. Wij vinden het belangijker dat jij vol zelfvertrouwen de weg op gaat. Begin morgen direct! Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur een mailtje naar info@raufidrive.nl om jouw proefrit in te plannen.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.