• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Almelo

Rijschool Almelo

Ben jij 16,5 jaar oud en wil je gaan starten met rijlessen? Of ben je ouder en vind je het hoogtijd om jouw rijbewijs te halen? Dan kan je bij ons, autorijschool Raufi Drive, terecht. Wij bieden de beste begeleiding vanaf je eerste proefles tot aan het behalen van je rijexamen. Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt wat nodig is voor een veilige deelname aan het verkeer.

Direct jouw rijbewijs halen

Ook als je haast hebt, zijn wij van autorijschool Raufi Drive een goede match voor jou. Wij hebben een speciale spoedopleiding waardoor jij vrijwel direct jouw rijbewijs haalt. Deze spoedcursus zorgt ervoor dat jij binnen drie dagen tijd klaar bent om het rijexamen af te leggen. Zo haal jij samen met ons jouw rijbewijs al binnen drie dagen!

Jouw rijles, jouw keuze

Wij bij autorijschool Raufi Drive geloven in de mogelijkheid om de beste begeleiding te geven. Zo bieden wij allerlei soorten rijlessen aan. Je kan rijles volgen in een automaat of je kan voor het studentenpakket kiezen, om maar wat voorbeelden op te noemen. Elke rijles is bij ons vanaf € 20,00 en het is een optie om in termijnen te betalen. Als je nu contact met ons opneemt, kan je morgen al beginnen met rijles! Bel ons op 06 – 420 43 430 of kies ervoor om een mail te sturen naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.