De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Ben je het zat om rond gereden te worden door anderen? Ga dan rijlessen volgen zodat je zelf kan gaan rijden. Wij bij autorijschool Raufi Drive staan met een enthousiast team vol deskundigen voor jou klaar. Wij begeleiden jou tijdens jouw rijopleiding en zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. Samen krijgen we het voor elkaar en haal jij zo jouw rijbewijs.

Rijbewijs halen in drie dagen

Wij ons, autorijschool Raufi Drive, kan je uit allerlei soorten rijlespakketten kiezen. Zo is er een studentenpakket en een spoedopleiding. Met een spoedcursus rijlessen haal jij binnen drie dagen het rijbewijs! Onze spoedopleiding zorgt ervoor dat jij op zo’n manier rijles krijgt, dat je in drie dagen tijd klaar bent voor het echte werk: het rijexamen.

Goede autorijschool, goede rijlessen

Goede begeleiding tijdens de rijlessen kan het verschil maken tijdens het rijexamen. Wij van Raufi Drive vinden het belangrijk om jou de beste begeleiding te bieden. Jouw instructeur helpt je vanaf de eerste proefrit tot aan het rijexamen. Voel jij je prettiger in een automaat? Dan krijg je rijles in een automaat. Elke rijles bij onze autorijschool is vanaf € 20,00 en er bestaat de mogelijkheid om de betalingen te verspreiden over een aantal perioden. Wil je graag samen met ons starten aan jouw rijopleiding? Bel ons dan op 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.