• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Zoveel autorijscholen, zoveel keuzes. Draaien jouw ogen al van het zoeken naar een goede plek om rijlessen te volgen? Zoek niet verder! Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn al jarenlang een vertrouwd adres om goed te beginnen aan jouw rijopleiding. Bij ons staat een heel team van deskundige instructeurs klaar om jou te begeleiden in dit proces.

Persoonlijke rijlessen

Als je zelfverzekerd achter het stuur is, is de kans groter dat jij veilig deelneemt aan het verkeerd. Wij bij Raufi Drive vinden het belangrijk dat jij persoonlijke rijlessen krijgt. Daarom maak jij eerst persoonlijk kennis met jouw rijinstructeur. Vervolgens geeft de instructeur jou advies over jouw rijvaardigheden. Geef je de voorkeur om rijles te volgen in een automaat, dan krijg jij dat. Iedere rijles is bij ons vanaf € 20,00 en er bestaat de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Speciale omstandigheden? Spoedcursus!

Helaas heeft niet iedereen evenveel tijd om te spenderen aan het volgen van rijlessen. Zo kunnen er speciale omstandigheden zijn. Bij ons kan je nog steeds terecht! Wij hebben een spoedcursus die garandeert dat jij jouw rijbewijs haalt in drie dagen. Met de spoedopleiding krijg je extra lange rijlessen. Zo haal jij zeker weten het rijbewijs binnen een week! Bel daarom snel naar 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl en wie weet rijd jij morgen al jouw proefrit.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.