De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Zoveel autorijscholen, zoveel keuzes. Draaien jouw ogen al van het zoeken naar een goede plek om rijlessen te volgen? Zoek niet verder! Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn al jarenlang een vertrouwd adres om goed te beginnen aan jouw rijopleiding. Bij ons staat een heel team van deskundige instructeurs klaar om jou te begeleiden in dit proces.

Persoonlijke rijlessen

Als je zelfverzekerd achter het stuur is, is de kans groter dat jij veilig deelneemt aan het verkeerd. Wij bij Raufi Drive vinden het belangrijk dat jij persoonlijke rijlessen krijgt. Daarom maak jij eerst persoonlijk kennis met jouw rijinstructeur. Vervolgens geeft de instructeur jou advies over jouw rijvaardigheden. Geef je de voorkeur om rijles te volgen in een automaat, dan krijg jij dat. Iedere rijles is bij ons vanaf € 20,00 en er bestaat de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Speciale omstandigheden? Spoedcursus!

Helaas heeft niet iedereen evenveel tijd om te spenderen aan het volgen van rijlessen. Zo kunnen er speciale omstandigheden zijn. Bij ons kan je nog steeds terecht! Wij hebben een spoedcursus die garandeert dat jij jouw rijbewijs haalt in drie dagen. Met de spoedopleiding krijg je extra lange rijlessen. Zo haal jij zeker weten het rijbewijs binnen een week! Bel daarom snel naar 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl en wie weet rijd jij morgen al jouw proefrit.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.