De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Apeldoorn

Rijschool Apeldoorn

Vandaag is de dag! Je gaat beginnen aan jouw rijopleiding. Maar waar ga je rijlessen volgen? Waar kan je goede rijlessen volgen met persoonlijke begeleiding voor een betaalbare prijs? Bij ons, bij Raufi Drive! Wij hebben een lesmethode ontwikkeld gebaseerd op onze jaren ervaring als autorijschool zodat jij veilig en snel alleen de weg op kan met een rijbewijs op zak.

Goedkope én goede rijlessen

Rijlessen volgen kan best prijzig zijn. Wil je niet te veel betalen? Dan zit je bij ons, autorijschool Raufi Drive, goed. Je betaalt voor iedere rijles een prijs vanaf € 20,00 en het zelfs mogelijk om te betalen in termijnen. Bovendien krijg je zeer deskundige begeleiding tijdens de rijlessen van onze instructeurs en is het mogelijk om rijles te krijgen in een gewone auto of in een automaat. Zo kan je op een goedkope én goede manier jouw rijbewijs halen.

Minder tijd? Spoedopleiding!

Moet jij snel in het bezit zijn van een rijbewijs en heb je daardoor niet zoveel tijd om te besteden aan rijlessen? Dan is onze spoedopleiding wellicht een uitkomst voor jou. Deze opleiding houdt in dat jij binnen drie dagen alles leert en weet wat nodig is om een rijbewijs in de wacht te slepen. Zo heb jij binnen een week al een rijbewijs! Stuur ons gelijk een mailtje (info@raufidrive.nl) of bel ons direct op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.