• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Arnhem

Rijschool Arnhem

Een goede en ervaren autorijschool levert over het algemeen betere resultaten. Bij ons, bij Raufi Drive, zijn we bereid om alles te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat jij veilig deel gaat nemen in het verkeer. Al jarenlang bieden wij rijlessen op maat: dankzij onze deskundige instructeurs en hun advies ga jij als een speer naar je rijexamen.

Jij kiest de passende rijles

Wij, van autorijschool Raufi Drive, hebben allerlei mogelijkheden waarop jij jouw rijlessen kan volgen. Heb jij liever rijles in een automaat dan in een auto waarin je moet schakelen? Dat kan! Dankzij nieuw lesauto’s is dat geen probleem bij ons. Elke rijles is vanaf € 20,00. Kan je dit niet iedere keer gelijk betalen? Het is mogelijk om dit in termijnen te doen.

Met volle vaart naar de finish

Zit jij vol zelfvertrouwen en denk jij snel jouw rijbewijs te kunnen halen? Dan is onze spoedopleiding wellicht wat voor jou. In drie dagen krijg jij een spoedcursus waardoor je dus in drie dagen al je rijbewijs hebt. De ervaren instructeurs van onze autorijschool zorgen ervoor dat jij klaar bent voor het examen en ook slaagt. Sta jij nu te poppelen om te beginnen? Stuur ons dan snel een mailtje (info@raufidrive.nl) of neem direct contact met ons op (06 – 420 43 430).

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.