• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Assen

Rijschool Assen

Heb je eindelijk die knoop doorgehakt en wil je starten met het volgen van rijlessen? Begin dan gauw aan jouw rijopleiding. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan al met smart op je te wachten. Of je nou rijles wil volgen in een automaat of in een gewone auto, het kan bij ons allemaal. Er zijn zelfs budgetvriendelijke mogelijkheden. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat jij een goede en veilig rijopleiding hebt.

Starten, opfrissen, gevorderd of angstig

Als je start met het volgen van rijlessen, ben je van harte welkom bij ons, autorijschool Raufi Drive. Maar ook als je even een opfriscursus wilt, al gevorderd bent in autorijden of als je faalangst hebt, wij zijn er voor jou. Al vanaf € 20,00 kan je rijles bij ons volgen. Ook als je niet zoveel geld hebt, ontvangen wij je met open armen. Het is namelijk bij ons mogelijk om te betalen in termijnen, als dat jou beter uitkomt.

Eerlijk en snel naar je rijexamen

Er is nog meer! Wij bieden ook een spoedcursus aan. In deze spoedopleiding krijg jij eerlijk en deskundig advies over jouw rijvaardigheden en ben je binnen no time klaar om dat examen af te leggen en te halen. Onze spoedopleiding garandeert dat jij in drie dagen tijd klaar bent om voor jouw rijbewijs te gaan proberen. Morgen gelijk starten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 420 43 430 of via de e-mail info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.