De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Assen

Rijschool Assen

Heb je eindelijk die knoop doorgehakt en wil je starten met het volgen van rijlessen? Begin dan gauw aan jouw rijopleiding. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan al met smart op je te wachten. Of je nou rijles wil volgen in een automaat of in een gewone auto, het kan bij ons allemaal. Er zijn zelfs budgetvriendelijke mogelijkheden. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat jij een goede en veilig rijopleiding hebt.

Starten, opfrissen, gevorderd of angstig

Als je start met het volgen van rijlessen, ben je van harte welkom bij ons, autorijschool Raufi Drive. Maar ook als je even een opfriscursus wilt, al gevorderd bent in autorijden of als je faalangst hebt, wij zijn er voor jou. Al vanaf € 20,00 kan je rijles bij ons volgen. Ook als je niet zoveel geld hebt, ontvangen wij je met open armen. Het is namelijk bij ons mogelijk om te betalen in termijnen, als dat jou beter uitkomt.

Eerlijk en snel naar je rijexamen

Er is nog meer! Wij bieden ook een spoedcursus aan. In deze spoedopleiding krijg jij eerlijk en deskundig advies over jouw rijvaardigheden en ben je binnen no time klaar om dat examen af te leggen en te halen. Onze spoedopleiding garandeert dat jij in drie dagen tijd klaar bent om voor jouw rijbewijs te gaan proberen. Morgen gelijk starten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 420 43 430 of via de e-mail info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.