• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Goedkope Rijschool Barendrecht | 20,- per rijles

Rijschool Raufidrive Barendrecht

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in Barendrecht? Zoek dan niet verder!

Bij Raufidrive heb jij de mogelijkheid om snel en met plezier je rijbewijs te halen. De ervaren rij-instructeur stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je meteen na het behalen van het rijbewijs veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Wanneer je rijles volgt bij Raufidrive wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke rij-leskaart. Op deze leskaart zijn de data en de kosten van jouw rijlessen weergegeven. Ook wordt hierop beschreven wat verbeterpunten zijn. De kaart wordt na iedere rijles bijgewerkt.

Wanneer je interesse hebt in rijlessen bij Raufidrive kun je eerst een proefles volgen. Een proefles duurt 100 minuten. Vervolgens kies je in overleg met de rij-instructeur uit een ruim assortiment lespakketten. De instructeur adviseert en informeert over welk pakket het beste bij jou past. Wanneer je geen behoefte hebt aan een lespakket bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om losse rijlessen te volgen. Een losse rijles duurt 50 minuten. Wil je met spoed je rijbewijs halen? Dan kun je een spoedcursus volgen.

Wil je een rijopleiding volgen bij Raufidrive of heb je vragen? In dat geval kun je een email sturen naar info@raufidrive.nl. Hiernaast kun je bellen naar 06-42043430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.