De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Bergen op Zoom

Rijschool Bergen op Zoom

Een dagje op en neer naar België of toch even het drielandenpunt bezoeken, met een rijbewijs kan het allemaal. Wij bij autorijschool Raufi Drive weten hoe fijn het is om vrijheid te hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jij op een passende manier rijles krijgt en al gauw in het bezit bent van een rijbewijs. Dankzij onze nieuw lesauto’s en deskundige instructeurs rijd jij voor je het weet al door heel Nederland.

Rijles vanaf € 20,00

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij op een fijne manier rijles krijgt. Zo kan je kiezen om rijlessen te volgen in een auto waarbij je moet schakelen of je kan rijles krijgen in een automaat. De rijlessen zijn vanaf € 20,00 bij ons, autorijschool Raufi Drive. Omdat wij begrijpen dat rijlessen best prijzig zijn en niet iedereen evenveel te besteden heeft, is het bij ons mogelijk om te betalen in termijnen.

Spoedopleiding in drie dagen

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Dankzij een spoedcursus is dit mogelijk. Wij, bij autorijschool Raufi Drive, bieden een spoedopleiding van drie dagen aan waarin jij genoeg rijlessen krijgt om het examen succesvol af te leggen. Zo haal jij jouw rijbewijs gewoon in drie dagen! Wil je direct beginnen? Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur vandaag nog een mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.