• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Goedkope Rijschool Berkel en Rodenrijs | 20,- per rijles

Rijschool Raufidrive Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een rijschool in Berkel en Rodenrijs? Raufidrive is de perfecte rijschool voor jou!

Bij Raufidrive haal jij snel en zonder moeilijkheden je rijbewijs. De rij-instructeur heeft veel ervaring en neemt rustig de tijd om jou te helpen bij het halen van je rijbewijs. Er wordt gezorgd dat jij meteen na het halen van je rijbewijs veilig de weg op kunt. Je krijgt dus hoge kwaliteit rijlessen voor een lage prijs!

Raufidrive biedt een breed assortiment aan rij-lespakketten aan. Je hebt alle vrijheid om hieruit te kiezen. Wel kan de instructeur jou na het volgen van een eventuele proefles van 100 minuten informeren en adviseren over welk rij-lespakket het beste bij jou past. De keuze is uiteindelijk aan jou. Natuurlijk kan het ook zijn dat je geen behoefte hebt aan een lespakket. Geen probleem! Raufidrive biedt namelijk ook de mogelijkheid om losse rijlessen van 50 minuten te volgen. Aan het begin van je rijopleiding krijg jij een persoonlijke rij-leskaart overhandigd van je instructeur. Hierop worden de data en de kosten van je rijlessen bijgehouden. Dit zorgt voor overzicht. Hiernaast noteert de instructeur na afloop van iedere rijles wat positieve punten en verbeterpunten zijn, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebt..

Ben jij geënthousiasmeerd na het lezen van deze tekst? Zoek dan niet verder en neem contact op met Raufidrive via info@raufidrive.nl of bel naar 06-42043430. Je kunt hier ook terecht met vragen.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.