De leukste rijschool van Nederland!

Goedkope Rijschool Berkel en Rodenrijs | 20,- per rijles

Rijschool Raufidrive Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een rijschool in Berkel en Rodenrijs? Raufidrive is de perfecte rijschool voor jou!

Bij Raufidrive haal jij snel en zonder moeilijkheden je rijbewijs. De rij-instructeur heeft veel ervaring en neemt rustig de tijd om jou te helpen bij het halen van je rijbewijs. Er wordt gezorgd dat jij meteen na het halen van je rijbewijs veilig de weg op kunt. Je krijgt dus hoge kwaliteit rijlessen voor een lage prijs!

Raufidrive biedt een breed assortiment aan rij-lespakketten aan. Je hebt alle vrijheid om hieruit te kiezen. Wel kan de instructeur jou na het volgen van een eventuele proefles van 100 minuten informeren en adviseren over welk rij-lespakket het beste bij jou past. De keuze is uiteindelijk aan jou. Natuurlijk kan het ook zijn dat je geen behoefte hebt aan een lespakket. Geen probleem! Raufidrive biedt namelijk ook de mogelijkheid om losse rijlessen van 50 minuten te volgen. Aan het begin van je rijopleiding krijg jij een persoonlijke rij-leskaart overhandigd van je instructeur. Hierop worden de data en de kosten van je rijlessen bijgehouden. Dit zorgt voor overzicht. Hiernaast noteert de instructeur na afloop van iedere rijles wat positieve punten en verbeterpunten zijn, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebt..

Ben jij geënthousiasmeerd na het lezen van deze tekst? Zoek dan niet verder en neem contact op met Raufidrive via info@raufidrive.nl of bel naar 06-42043430. Je kunt hier ook terecht met vragen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.