De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Breda

Rijschool Breda

Met een rijbewijs kan je doen en laten wat je wilt: een dagje naar Brussel? Geen probleem. Wil jij ook die luxe hebben? Volg dan rijlessen bij ons, autorijschool Raufi Drive. Wij bieden jou een veilige en verantwoorde manier om jouw rijbewijs te halen. Dankzij ons hoge slagingspercentage zijn wij al jarenlang een vertrouwd adres voor het volgen van rijlessen. Wij bieden je alles wat nodig is voor een goede toekomst op de weg.

Vanaf € 20,00 rijles volgen

Wij, autorijschool Raufi Drive, hebben onze eigen lesmethode die garant staat voor succes. Dankzij deskundige rijinstructeurs en advies op maat weet jij waar je aan toe bent tijdens de rijlessen. Bovendien hebben wij allerlei opties wat de rijles betreft, zo kan je ook rijles volgen in een automaat. Iedere rijles is vanaf € 20,00 en het is mogelijk bij ons om te betalen in termijnen.

Spoedcursus rijlessen

Naast het gewone tempo rijlessen, is er bij ons nog een andere mogelijkheid. Je kunt ervoor kiezen om een spoedopleiding te volgen. Je krijgt dan in drie dagen een spoedopleiding. In die tijd leer je alles wat je nodig zal hebben om veilig de weg op te gaan. Dankzij deze spoedcursus rijlessen behaal jij jouw rijbewijs in maar liefst drie dagen al! Treuzel niet langer en hak die knoop door! Stuur ons een e-mail (info@raufidrive.nl) of bel ons direct op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.