De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Den Haag | 20,- per rijles

Rijlessen Raufidrive Den Haag

Zoek jij een geweldige rijschool in Den Haag? Dan ben je bij Raufidrive aan het goede adres!

Bij Raufidrive voel je je meteen op je gemak zodra je in de auto stapt. De ervaren rij-instructeur zal er alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten aan je rijbewijs te helpen. Als je interesse hebt in rijles bij Raufidrive kun je een proefles aanvragen. Tijdens deze proefles van 100 minuten kan de rij-instructeur een beoordeling maken over het benodigde aantal rijlessen. Raufidrive beschikt over meerdere lespakketten waaruit je kunt kiezen. Dit gebeurt na de proefles in overleg met de instructeur. Wanneer je niet geïnteresseerd bent in een rij-lespakket is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen te volgen in Den Haag en omstreken.

Bij Raufidrive wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Hierop wordt alle informatie over jou rijlessen bijgehouden: de datum en de tijd waarop de lessen plaatsvinden, je vooruitgang en de kosten. Tijdens je rijles zal de rij-instructeur je alles leren wat je moet weten over autorijden. Natuurlijk is veiligheid hier een belangrijk aspect van. Wanneer je rijles volgt bij Raufidrive kan je na het behalen van je rijbewijs gegarandeerd op een veilige manier deelnemen aan het verkeer!

Wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact op via 06-42043430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl! Hier kun je uiteraard ook terecht met al je vragen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.