De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Er bestaan ontzettend veel rijscholen, zeker in Den Haag. Wil jij een rijopleiding op maat en rijles krijgen in een nieuw, comfortabele lesauto? Dan zijn wij van autorijschool Raufi Drive de autorijschool voor jou! Dankzij onze deskundige instructeurs hebben wij een hoog slagingspercentage. Met ons haal jij al gauw jouw rijbewijs.

 Individueel advies

Wij, autorijschool Raufi Drive, vinden het belangrijk dat iedere leerling goede en persoonlijk rijlessen krijgt. Onze ervaren rijinstructeurs geven jou daarom tijdens de rijles individueel advies over jouw manier van rijden. Zo kan het beter zijn voor jou om rijles te krijgen in een automaat. Dankzij deze unieke lesmethode heb jij minder rijlessen nodig en bespaar je ook nog eens tijd en geld. Iedere rijles is bij ons, Raufi Drive, vanaf € 20,00 en het is mogelijk om te betalen over aan aantal perioden.

Sneller alternatief

Wil jij liever gister dan vandaag jouw rijbewijs halen? Dan is het wellicht verstandig om onze spoedcursus te volgen. Met onze speciale spoedopleiding krijg jij in drie dagen tijd genoeg rijlessen om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het examen. Zo haal je binnen drie dagen al jouw rijbewijs! Stop met wachten en uitstellen, start met bellen! Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur ons snel een mailtje (info@raufidrive.nl).

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.