• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Deventer

Rijschool Deventer

Zon, regen, weer of geen weer, jij weet het zeker: jij wilt leren autorijden. Wij, autorijschool Raufi Drive, willen jou graag helpen en begeleiden tijdens jouw rijopleiding. Wat hebben wij jou te bieden? Rijlessen vanaf € 20,00 die te betalen zijn in termijnen, professioneel en deskundige rijinstructeurs, nieuw lesauto’s en een goede lesmethode. Dus waar wacht je nog op?

Voor ieder wat wils

Wij mensen zijn allemaal net even iets anders. Dat betekent dat de manier waarop wij leren ook kan verschillen per persoon. Wij bij Raufi Drive hebben met dat in ons achterhoofd een lesmethode ontwikkeld die garant staat voor een veilige en verantwoorde manier van rijles krijgen. Onze rijinstructeurs geven je eerlijk en professioneel advies tijdens de rijlessen waardoor jij gauw grote sprongen maakt in je rijopleiding. Bovendien is het mogelijk om rijles te krijgen in een automaat als jij dit prefereert.

Sprint naar de eindstreep

Naast persoonlijke begeleiding kan je bij ons ook een sprint trekken naar de eindstreep: je kan een spoedcursus volgen waardoor jij binnen een week al jouw rijbewijs kan halen. Met onze spoedopleiding wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt waardoor jij het optimale haalt uit jouw rijlessen. Ben jij overtuigd? Neem dan snel contact op via de mail (info@raufidrive.nl) of bel ons op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.