• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Dordrecht

Rijschool Dordrecht

Niet meer door weer en wind op jouw fietsje stappen om van punt A naar punt B te gaan. Met een rijbewijs kan jij overal lekker naar toe rijden. Dat is toch ideaal? Begin daarom gelijk aan jouw rijopleiding bij ons, autorijschool Raufi Drive. Met ons gemotiveerde team van professionals staan wij klaar om jou te helpen en ondersteunen tijdens de rijlessen.

Verantwoord en veilig

Wij, autorijschool Raufi Drive, streven naar een veilige toekomst op de weg. Om ervoor te zorgen dat ook jij verantwoord en veilig deelneemt aan het verkeer, hebben wij deskundige rijinstructeurs. Jouw instructeur leer je eerst persoonlijk kennen tijdens de proefrit en zal jouw eerlijk en deskundig advies geven. Het is mogelijk dat je rijles kan volgen in een automaat als dit beter bij jou past. Alle rijlessen zijn vanaf € 20,00 en het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Vlug resultaat halen

Heb jij, om wat voor reden dan ook, haast en wil je vrijwel direct je rijbewijs halen? Geen probleem! Bij ons kan je ervoor kiezen om een spoedcursus te volgen. Jij krijgt dan drie dagen lang deze spoedopleiding. Zo haal jij het optimale uit je rijlessen. Dankzij onze unieke lesmethode kan jij al in drie dagen jouw rijbewijs halen. Hoogtijd dus om actie te ondernemen! Mail ons direct(info@raufidrive.nl) of bel ons op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.