De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Dordrecht

Rijschool Dordrecht

Niet meer door weer en wind op jouw fietsje stappen om van punt A naar punt B te gaan. Met een rijbewijs kan jij overal lekker naar toe rijden. Dat is toch ideaal? Begin daarom gelijk aan jouw rijopleiding bij ons, autorijschool Raufi Drive. Met ons gemotiveerde team van professionals staan wij klaar om jou te helpen en ondersteunen tijdens de rijlessen.

Verantwoord en veilig

Wij, autorijschool Raufi Drive, streven naar een veilige toekomst op de weg. Om ervoor te zorgen dat ook jij verantwoord en veilig deelneemt aan het verkeer, hebben wij deskundige rijinstructeurs. Jouw instructeur leer je eerst persoonlijk kennen tijdens de proefrit en zal jouw eerlijk en deskundig advies geven. Het is mogelijk dat je rijles kan volgen in een automaat als dit beter bij jou past. Alle rijlessen zijn vanaf € 20,00 en het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Vlug resultaat halen

Heb jij, om wat voor reden dan ook, haast en wil je vrijwel direct je rijbewijs halen? Geen probleem! Bij ons kan je ervoor kiezen om een spoedcursus te volgen. Jij krijgt dan drie dagen lang deze spoedopleiding. Zo haal jij het optimale uit je rijlessen. Dankzij onze unieke lesmethode kan jij al in drie dagen jouw rijbewijs halen. Hoogtijd dus om actie te ondernemen! Mail ons direct(info@raufidrive.nl) of bel ons op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.