• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Eindhoven

Rijschool Eindhoven

Iedere autorijschool is anders in zijn rijlessen en lesmethode. Wij bij autorijschool Raufi Drive geloven in persoonlijk aandacht en begeleiding van begin tot eind. Wie zijn wij? Wij bestaan uit een erg enthousiast team die staan te springen om jou te helpen en rijles te geven. Al jaren zijn wij een vertrouwd adres voor het volgen van een kwalitatief goede rijopleiding.

Hoog slagingspercentage

Wij, autorijschool Raufi Drive, hebben een hoog slaginspercentage door onze verbeterde lesmethode. Onze deskundige rijinstructeurs staan garant voor goede rijlessen. Zo geven zij jou advies over jouw rijstijl en geven ze duidelijk aan wat je fout of goed doet. Iedere rijles bij ons is vanaf € 20,00. Zo kan je ook rijles volgen in een auto met automaat, in plaats van een schakelsysteem. Zit je krap bij kas? Dan kan je de rijlessen betalen verdeeld over perioden.

Snel alleen de weg op

Het is tevens mogelijk om een versnelde cursus te volgen bij ons. Wij kunnen ons voorstellen dat er bij de een meer haast achter zit om het rijbewijs te halen. Daarom hebben wij een spoedopleiding ontwikkeld. Met deze opleiding leer jij in drie dagen alles wat je moet weten en heb je gegarandeerd jouw rijbewijs zo in de pocket. Ben je enthousiast geworden en heb je zin om te starten? Bel ons dan direct op 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.