De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Emmen

Rijschool Emmen

Heb je al een leuke auto gespot, maar ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs? Start dan snel je rijopleiding bij ons, autorijschool Raufi Drive. Samen met ons team van deskundigen haal jij binnen de kortste keren dat belangrijke kaartje en kan je in je eentje of met vrienden op avontuur gaan. Al vanaf € 20,00 kan je een rijles bij ons volgen. Het is mogelijk om de rijlessen verspreid over een periode te betalen.

Goede en deskundige begeleiding

Om ervoor te zorgen dat jouw rijopleiding succesvol verloopt, hebben wij bij Raufi Drive een eigen lesmethode ontwikkeld. Dankzij persoonlijk contact met jouw rijinstructeur leer jij gauw wat jouw min- en pluspunten zijn in het verkeer. Dat onze methode succesvol is, is terug te zien in ons hoge slagingspercentage. Wij staan garant voor goede en deskundige begeleiding, of je nu rijles krijgt in een gewone auto of voor een automaat kiest.

Rap rijbewijs op zak

Uit onze jaren ervaring als autorijschool, hebben wij geleerd dat er soms wat minder tijd is om rijlessen te volgen. Daarom bieden wij een versneld leertraject aan: een spoedopleiding. Met onze spoedopleiding wordt jij vlug en verantwoord binnen drie dagen voorbereid op het examen waardoor jij al rap jouw rijbewijs op zak hebt. Schrijf je nu direct in! Dit kan door te bellen (06 – 420 43 430) of door een e-mail te sturen (info@raufidrive.nl).

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.