• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen

Wil jij wel eens verder reizen dan alleen Nederland? Met een rijbewijs kan je gaan en staan waar je maar wilt. Wij, autorijschool Raufi Drive, kunnen jou helpen om die droom te verwezenlijken. Start daarom zo snel mogelijk aan jouw rijopleiding en haal samen met ons binnen no time jouw rijbewijs! Voor je het weet kan jij dan in je eentje op avontuur gaan. Heerlijk, toch?

Nu slagen met spoedcursus

Wist je dat er een optie is waardoor jij sneller in het bezit kan zijn van een rijbewijs? Onze spoedopleiding kan ervoor zorgen dat jij binnen een week klaar bent om succesvol je praktijkexamen af te sluiten. Met onze spoedcursus krijg jij drie dagen lang rijlessen en kan jij dus in drie dagen een rijbewijs op zak hebben!

Aangepaste rijlessen

Wij, autorijschool Raufi Drive, hebben veel geleerd van onze jaren als succesvolle bestemming voor het volgen van een rijopleiding. Zo weten wij dat het belangrijk is dat jij op een passende wijze rijlessen krijgt. Dit kan betekenen dat je rijles volgt in een automaat in plaats van een gewone lesauto. Iedere rijles is bij ons gewoon vanaf € 20,00. Bovendien is het mogelijk om te betalen in termijnen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan snel een e-mail naar info@raufidrive.nl of bel 06 – 420 43 430!

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.