De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Enkhuizen

Rijschool Enkhuizen

Wil jij wel eens verder reizen dan alleen Nederland? Met een rijbewijs kan je gaan en staan waar je maar wilt. Wij, autorijschool Raufi Drive, kunnen jou helpen om die droom te verwezenlijken. Start daarom zo snel mogelijk aan jouw rijopleiding en haal samen met ons binnen no time jouw rijbewijs! Voor je het weet kan jij dan in je eentje op avontuur gaan. Heerlijk, toch?

Nu slagen met spoedcursus

Wist je dat er een optie is waardoor jij sneller in het bezit kan zijn van een rijbewijs? Onze spoedopleiding kan ervoor zorgen dat jij binnen een week klaar bent om succesvol je praktijkexamen af te sluiten. Met onze spoedcursus krijg jij drie dagen lang rijlessen en kan jij dus in drie dagen een rijbewijs op zak hebben!

Aangepaste rijlessen

Wij, autorijschool Raufi Drive, hebben veel geleerd van onze jaren als succesvolle bestemming voor het volgen van een rijopleiding. Zo weten wij dat het belangrijk is dat jij op een passende wijze rijlessen krijgt. Dit kan betekenen dat je rijles volgt in een automaat in plaats van een gewone lesauto. Iedere rijles is bij ons gewoon vanaf € 20,00. Bovendien is het mogelijk om te betalen in termijnen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan snel een e-mail naar info@raufidrive.nl of bel 06 – 420 43 430!

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.