• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Enschede

Rijschool Enschede

Het volgen van rijlessen kan een prijzige aangelegenheid zijn. Het liefst betaal je zo min mogelijk voor de beste rijopleiding. Wij bij autorijschool Raufi Drive begrijpen dat. Daarom is iedere rijles bij ons al vanaf € 20,00 te volgen. Of je nou rijles wilt in een automaat of gewone lesauto, het kan allemaal. Daarnaast is het tevens mogelijk om te betalen in termijnen, als je wat krap bij kas zit.

Wie zijn wij?

Wij, Raufi Drive, bestaan uit een team vol professionele enthousiastelingen die jou graag zo goed mogelijk assisteren tijdens de rijlessen. Al meerdere jaren staan wij bekend als een goede autorijschool. Dankzij onze speciale lesmethode halen leerlingen al rap hun rijbewijs. Onze hoge slagingspercentage is het bewijs hiervoor.

In drie dagen klaar

Naast de normale rijlessen, hebben wij ook een speciaal programma voor leerlingen met iets meer haast. Wij bieden namelijk ook een spoedopleiding aan. Met deze spoedcursus zorgen wij ervoor dat jij in drie dagen klaar bent om het rijexamen af te leggen. Ons geheim? Eerlijk en deskundig advies over jouw rijvaardigheden! Zo behaal jij binnen een week gewoon je rijbewijs! Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Bel dan snel 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.