• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Gouda

Rijschool Gouda

Wil jij goed begeleid worden tijdens het volgen van rijlessen en wil jij deskundig en eerlijk advies krijgen? Neem dan rijlessen bij ons, autorijschool Raufi Drive. Wij staan al jaren bekend om onze garantie op goede begeleiding. Dankzij onze unieke lesmethode is ons slagingspercentage ook erg hoog. Al vanaf € 20,00 kan jij je eerste rijles bij ons volgen. Dit kan zowel in een automaat als in een auto met schakelsysteem.

Wij houden rekening met jou

Wij van autorijschool Raufi Drive stellen jouw ervaring als onze prioriteit: wij houden rekening met jou. Zo kan je, als je krap bij kas zit, de betalingen van de rijlessen verspreiden over termijnen. Bovendien zorgen onze rijinstructeurs ervoor dat jij eerlijk en professioneel advies krijgt waardoor jij het optimale kan halen uit je rijlessen.

Snel slagen voor je rijbewijs

Je kan er ook voor kiezen om snel te slagen voor je rijbewijs met onze spoedcursus. Dan leer je in een hoog tempo alles wat je moet weten en ben je klaar voor het examen. Na een proefrit met een professionele rijinstructeur wordt er een persoonlijk schema gemaakt waardoor jij snel en verantwoord je rijbewijs kan halen. Met onze spoedopleiding kan jij binnen drie dagen jouw rijbewijs in de pocket hebben. Klinkt dit goed? Bel ons dan snel op 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.