• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Haarlem

Rijschool Haarlem

Ben jij het openbaarvervoer zat en wil je zelf gaan rijden? Start dan nu met het volgen van rijles bij ons, autorijschool Raufi Drive. Wij begeleiden jou vanaf je eerste proefles tot aan je rijexamen om ervoor te zorgen dat jij jouw rijbewijs zonder moeite behaalt. Je krijgt bij ons gelijk een kostenindicatie en persoonlijk contact met jouw rijinstructeur.

Rijles volgen in jouw tempo

Goede rijlessen is het halve werk tijdens het rijexamen. Daarom vinden wij bij autorijschool Raufi Drive het belangrijk dat jij rijles volgt in jouw tempo. Ben jij een langzame of snelle leerling? Wij houden er rekening mee door onze unieke lesmethode. Onze deskundige instructeurs begeleiden jou tijdens de rijles, of dit nu in een automaat is of in een gewone auto. Iedere rijles is bij ons vanaf € 20,00 en kan worden betaald in termijnen.

Gauw in het bezit van een rijbewijs

Naast de standaard rijlessen, is het ook een optie om een spoedcursus bij ons te volgen. Deze spoedopleiding duurt drie dagen. In die dagen leer jij veilig en aangenaam rijden. Wij bij Raufi Drive geloven dat veiligheid de toekomst is. Met deze spoedopleiding heb jij jouw rijbewijs in drie dagen. Wil jij binnen één dag al een afspraak hebben staan? Stuur ons dan een mailtje (info@raufidrive.nl) of bel ons direct op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.