• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Harderwijk

Rijschool Harderwijk

Het halen van een rijbewijs kan erg duur zijn. Wij bij autorijschool Raufi Drive geloven dat dit ook anders kan. Door onze verbeterde lesmethode heb jij minder rijlessen nodig om je rijbewijs te halen. Bovendien is iedere rijles vanaf € 20,00. Kan jij dit niet iedere keer gelijk betalen, dan is het bij ons ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Veilig de weg op

Veiligheid in het verkeer is volgens ons, autorijschool Raufi Drive, de toekomst. Om te garanderen dat ook jij veilig deel gaat nemen aan het verkeer, beiden wij advies op maat en persoonlijk contact. Jouw rijinstructeur is er voor jou en om jou te helpen. Als bijvoorbeeld het schakelen niet wil lukken tijdens de rijlessen, dan kan je ervoor kiezen om rijles te volgen in een automaat.

Cursus met snel resultaat

Heb jij geen tijd te verliezen en wil je liever zo snel mogelijk in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan kan je bij ons een spoedcursus volgen. Met deze spoedopleiding heb jij in drie dagen genoeg rijlessen gevolgd en ben jij er volledig klaar voor. Je haalt dankzij onze spoedopleiding jouw rijbewijs in drie dagen! Start zo snel mogelijk met rijlessen! Neem contact met ons op via de mail (info@raufidrive.nl) of pak de telefoon en bel ons op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.