De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Harderwijk

Rijschool Harderwijk

Het halen van een rijbewijs kan erg duur zijn. Wij bij autorijschool Raufi Drive geloven dat dit ook anders kan. Door onze verbeterde lesmethode heb jij minder rijlessen nodig om je rijbewijs te halen. Bovendien is iedere rijles vanaf € 20,00. Kan jij dit niet iedere keer gelijk betalen, dan is het bij ons ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Veilig de weg op

Veiligheid in het verkeer is volgens ons, autorijschool Raufi Drive, de toekomst. Om te garanderen dat ook jij veilig deel gaat nemen aan het verkeer, beiden wij advies op maat en persoonlijk contact. Jouw rijinstructeur is er voor jou en om jou te helpen. Als bijvoorbeeld het schakelen niet wil lukken tijdens de rijlessen, dan kan je ervoor kiezen om rijles te volgen in een automaat.

Cursus met snel resultaat

Heb jij geen tijd te verliezen en wil je liever zo snel mogelijk in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan kan je bij ons een spoedcursus volgen. Met deze spoedopleiding heb jij in drie dagen genoeg rijlessen gevolgd en ben jij er volledig klaar voor. Je haalt dankzij onze spoedopleiding jouw rijbewijs in drie dagen! Start zo snel mogelijk met rijlessen! Neem contact met ons op via de mail (info@raufidrive.nl) of pak de telefoon en bel ons op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.