De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Heerenveen

Rijschool Heerenveen

Rijlessen: we moeten het allemaal volgen voor we ons rijbewijs kunnen halen. Wij bij autorijschool Raufi Drive begrijpen dat rijles volgen niet voor iedereen even leuk is. Daarom hebben wij onze lesmethode aangepast en verbeterd. Bij ons ga je samen met een ervaren instructeur op pas en krijg jij advies op maat over jouw rijvaardigheden. Veiligheid en zelfvertrouwen zijn bij ons sleutelwoorden.

In drie dagen klaar

Het is bij ons, autorijschool Raufi Drive, mogelijk om een spoedcursus te volgen. Wij geloven dat het mogelijk is om met goede rijlessen jouw rijbewijs te halen in drie dagen. Dankzij onze spoedopleiding wordt jij grondig voorbereid op het examen en rijd jij met twee vingers in je neus naar de finishlijn.

Iedereen is anders

Niet iedereen is echter hetzelfde. Wij bij Raufi Drive geloven in passend advies voor iedere leerling. Door persoonlijk contact met de rijinstructeur weet jij waar je aan toe bent tijdens de rijlessen. Zo leer jij gauw waar je nog in moet verbeteren en wat je al erg goed doet. Kan je bijvoorbeeld niet goed schakelen, dan is het ook mogelijk om rijles te volgen in een automaat. Al onze rijlessen zijn vanaf € 20,00 en kunnen betaald worden in termijnen. Bel ons nu op 06 – 420 43 430 voor een afspraak of stuur eenvoudig een mailtje naar info@raufidrive.nl als je direct wilt beginnen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.