• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Heerlen

Rijschool Heerlen

Lekker even snel winkelen in Duitsland of alleen op vakantie gaan. Met een rijbewijs heb je veel meer vrijheid. Bij ons, autorijschool Raufi Drive, haal jij binnen de kortste keren jouw rijbewijs. Dankzij ons advies op maat, onze ervaren instructeurs en de persoonlijke aandacht vliegen de rijlessen voorbij en ga jij binnen de kortste keren veilig en snel de weg over.

Betaalbaar rijlessen

Het behalen van een rijbewijs kan erg duur zijn: rijlessen kunnen bij bepaalde autorijscholen erg prijzig zijn. Wij van Raufi Drive vinden het belangrijk dat jij goed rijles krijgt. Iedere rijles is vanaf € 20,00 en het is mogelijk om dit te betalen in termijnen als je even wat minder te besteden hebt. Bovendien kan je rijles volgen in een automaat als jij je daar beter in voelt. Het is naar onze mening het belangrijkste dat jij met een goed gevoel achter het stuur zit.

Spoedcursus rijlessen

De een heeft meer haast met het behalen van een rijbewijs dan een ander. Wij bij autorijschool Raufi Drive begrijpen dat. Het is bij ons daarom tevens mogelijk om een spoedcursus te volgen. Met onze spoedopleiding ben jij binnen drie dagen klaar. Je haalt dus met andere woorden je rijbewijs al in drie dagen! Klinkt dit goed en wil je graag bij ons lessen volgen? Stuur dan snel een mailtje naar info@raufidrive.nl of bel ons op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.