• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Helmond

Rijschool Helmond

Gas geven, remmen en het gedrag van anderen in het verkeer inschatten. Je moet het allemaal kunnen als jij jouw rijbewijs wil halen. Goede begeleiding kan het verschil maken tussen slagen en falen, dat weten wij bij autorijschool Raufi Drive als geen ander. Door onze verbeterde lesmethode is ons slagingspercentage erg hoog en rijd jij binnen de kortste keren alleen in de rondte.

Jij bepaalt hoe jij rijles krijgt

Wij, van autorijschool Raufi Drive, vinden het belangrijk dat jij veilig en verantwoord rijlessen krijgt. Daarom is er van alles bij ons mogelijk. Vind jij dat schakelen maar niets? Dan kan je rijles krijgen in een automaat. Kan jij niet iedere rijles vanaf € 20,00 direct betalen? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen. Goede begeleiding is het belangrijkste. Wij willen dat jij zelfverzekerd achter het stuur zit en je geen zorgen hoeft te maken om andere dingen.

Bijna direct een rijbewijs? Het kan!

Ook als je wat meer haast hebt dan anderen, kan je bij ons goed terecht. Wij bieden een speciale spoedcursus aan waarbij jij in drie dagen alles te weten komt wat nodig is om te slagen. Onze spoedopleiding zorgt ervoor dat jij iedere dag op een deskundige wijze leert autorijden. Zo kan jij al slagen voor jouw rijbewijs na drie dagen. Ben je gemotiveerd om te beginnen aan jouw rijopleiding? Geef ons dan een belletje op 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.