• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Hengelo

Rijschool Hengelo

Niet meer afhankelijk zijn van anderen, maar zelf beslissen wanneer je op pad gaat en waar je naar toe gaat. Hoe heerlijk klinkt dat? Start dan zo snel mogelijk met het volgen van rijlessen bij ons, autorijschool Raufi Drive. Samen met ons leer jij om deel uit te maken van het verkeer als autobestuurder en haal je al vlug jouw rijbewijs.

Passend en goedkoop rijles krijgen

Het volgen van rijlessen kan aardig oplopen in kosten. Wij, van autorijschool Raufi Drive, weten dat als geen ander. Daarom kan je bij ons al vanaf € 20,00 professioneel rijles volgen in een automaat of in een gewone auto. Heb je niet elke keer het bedrag? Geen probleem, je kan er bij ons voor kiezen om te betalen in termijnen.

Professioneel en snel

Dat is nog niet alles, bij ons kan je kiezen uit diverse pakketten en rijlessen. Zo vind je gauw en gemakkelijk de rijlessen die het beste bij jou passen. Wil jij bijvoorbeeld snel en goed voorbereid klaar zijn met jouw rijopleiding? Kies dan voor onze spoedopleiding. Met deze spoedcursus haal jij binnen drie dagen jouw rijbewijs op een verantwoorde manier. Wil je meer weten of wil je gelijk aan de slag gaan? Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur een mailtje naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.