De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Hilversum

Rijschool Hilversum

Weet je nog toen je klein was en onder de indruk was van jouw ouders als ze aan het autorijden waren? Nu is het jouw beurt! Het is tijd om te starten met het volgen van rijlessen en dat kan bij ons, autorijschool Raufi Drive. Of je nu wilt rijlessen in een automaat of in een auto waar je moet schakelen, het kan allemaal bij ons. Hoe eerder je start, hoe eerder jij er lekker op uit kan gaan met de auto.

Rijlessen met een budget

Een rijopleiding is een prijzige aangelegenheid. Niet iedereen kan dit zo maar betalen. Wij bij autorijschool Raufi Drive begrijpen dat en houden daar rekening mee. Bij ons begin je bijvoorbeeld al met een rijles vanaf € 20,00. Bovendien hebben wij ook handige acties en is het mogelijk om de kosten te verspreiden over een grotere periode als je daar de voorkeur aan geeft.

Rijbewijs dankzij spoedopleiding

Om ervoor te zorgen dat jij in een korte periode jouw rijbewijs kan halen, bieden wij een spoedopleiding aan. Met onze spoedcursus ben jij binnen drie dagen klaar om het rijexamen succesvol af te leggen. Jij krijgt iedere dag de volle aandacht van jouw instructeur waardoor je sneller veilig de weg op leert gaan. Wil jij direct een proefrit inplannen? Bel ons dan op 06 – 420 43 430 of stuur snel een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.