• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Hoogeveen

Rijschool Hoogeveen

Verkeersregels leren, veilig deelnemen in het verkeer en om leren gaan met andere bestuurders. Het hoort er allemaal bij als je rijlessen volgt. Wij, autorijschool Raufi Drive, kunnen niet wachten om jou te ondersteunen in dit leerproces. Samen met ons gemotiveerde team vormen wij de beste basis die iemand kan hebben. Het bewijs? Ons hoge slagingspercentage.

Goede kwaliteit is vanzelfsprekend

Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn van mening dat een goede begeleiding een belangrijk beginpunt is voor iedereen. Al vanaf € 20,00 kan je bij ons een rijles volgen, eventueel in een automaat, waarbij je eerst jouw rijinstructeur leert kennen. Met zijn advies rijd jij met gemak door alle straten en steegjes. Goede kwaliteit is vanzelfsprekend. Maak jij je zorgen over het geld? Niet doen, bij ons is het mogelijk om te betalen in termijnen.

In een sneltrein naar je rijexamen

Zit jij met een bepaalde deadline en wil je direct je rijbewijs halen? Dat kan ook bij ons! Wij hebben een fantastische spoedcursus waardoor jij verantwoordt in een sneltrein naar je rijexamen gaat. Het tempo bij deze spoedopleiding ligt hoog: iedere dag krijg jij een aantal uur les. Hierdoor kan jij jouw rijbewijs al in drie dagen halen! Sta jij te springen om te beginnen met rijlessen? Bel dan snel 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl en wie weet kan je morgen al starten!

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.