De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Hoogeveen

Rijschool Hoogeveen

Verkeersregels leren, veilig deelnemen in het verkeer en om leren gaan met andere bestuurders. Het hoort er allemaal bij als je rijlessen volgt. Wij, autorijschool Raufi Drive, kunnen niet wachten om jou te ondersteunen in dit leerproces. Samen met ons gemotiveerde team vormen wij de beste basis die iemand kan hebben. Het bewijs? Ons hoge slagingspercentage.

Goede kwaliteit is vanzelfsprekend

Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn van mening dat een goede begeleiding een belangrijk beginpunt is voor iedereen. Al vanaf € 20,00 kan je bij ons een rijles volgen, eventueel in een automaat, waarbij je eerst jouw rijinstructeur leert kennen. Met zijn advies rijd jij met gemak door alle straten en steegjes. Goede kwaliteit is vanzelfsprekend. Maak jij je zorgen over het geld? Niet doen, bij ons is het mogelijk om te betalen in termijnen.

In een sneltrein naar je rijexamen

Zit jij met een bepaalde deadline en wil je direct je rijbewijs halen? Dat kan ook bij ons! Wij hebben een fantastische spoedcursus waardoor jij verantwoordt in een sneltrein naar je rijexamen gaat. Het tempo bij deze spoedopleiding ligt hoog: iedere dag krijg jij een aantal uur les. Hierdoor kan jij jouw rijbewijs al in drie dagen halen! Sta jij te springen om te beginnen met rijlessen? Bel dan snel 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl en wie weet kan je morgen al starten!

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.