• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Hoorn

Rijschool Hoorn

Ben jij klaar om te beginnen aan jouw rijopleiding en heb je er zin in? Dan zoeken wij, autorijschool Raufi Drive, jou! Ons deskundige team rijinstructeurs staat te poppelen om samen met jou een begin te maken aan jouw rijopleiding. Maak bij ons een proefrit en krijg direct een kostenindicatie en advies over jouw rijvaardigheden.

Samen aan de slag

Wij, autorijschool Raufi Drive, hebben het in de praktijk gezien: mensen leren het beste als ze goed worden begeleid. Daarom hebben wij een eigen lesmethode ontwikkeld. Zo zorgt jouw rijinstructeur ervoor dat jij veilig en verantwoord achter het stuur gaat zitten. Iedere rijles in een automaat of gewone lesauto is bij ons vanaf € 20,00 al te volgen. Betalen in termijnen is tevens een optie.

Snel rijbewijs verkrijgen

Niet iedere leerling heeft evenveel rijlessen nodig. Daarom bieden wij tevens een spoedcursus aan waardoor jij al snel jouw rijbewijs verkrijgt. Deze spoedopleiding bestaat uit drie dagen intensieve begeleiding. Zo rijd jij iedere dag maximaal 4 uur. Op deze manier haal jij op optimale wijze alles uit de rijlessen en haal jij jouw rijbewijs al in drie dagen! Bel nu en rijd morgen al je eerste rijles! Ons telefoonnummer is 06 – 420 43 430. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.