De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Leiden

Rijschool Leiden

De kosten voor het behalen van een rijbewijs kunnen aardig oplopen. Wij bij autorijschool Raufi Drive begrijpen dat het volgen van rijlessen, vooral voor studenten, een dure aangelegenheid is. Daarom hebben wij een speciaal studentenpakket, is het mogelijk om te betalen in termijnen en is iedere rijles bij ons vanaf € 20,00. Wij staan garant voor veilige en verantwoorde manier van rijles volgen.

Persoonlijke begeleiding

Naar onze mening leer je het beste als je persoonlijke begeleiding hebt. Wij, autorijschool Raufi Drive, bestaan uit een team vol enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen en te begeleiden tijdens de rijlessen. Jij krijgt persoonlijk contact met de instructeur die jou helpt met jouw zwakke punten. Ben je bijvoorbeeld erg slecht in schakelen? Dan kan de instructeur suggereren om rijles te volgen in een automaat.

Minder rijlessen = geld besparen

Met onze lesmethode heb jij minder rijlessen nodig waardoor je weer geld bespaart. Het is daarnaast ook mogelijk om ervoor te kiezen om in een sneller tempo het rijbewijs te halen. Wij, bij autorijschool Raufi Drive, bieden tevens spoedopleidingen aan: in drie dagen tijd ben jij dan helemaal klaar voor het rijexamen. Zo behaal jij jouw rijbewijs gewoon sneller en goedkoper. Pak daarom nu jouw mobieltje en bel 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.