• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Lelystad

Rijschool Lelystad

Vind je het hoogtijd om eens te beginnen aan jouw rijopleiding zodat je meer van ons kikkerlandje kan zien? Kom bij ons, autorijschool Raufi Drive, rijlessen volgen. Jong of oud – het maakt voor ons niets uit. Iedereen is welkom! Iedere rijles is bij ons al te volgen vanaf € 20,00 en het is mogelijk om dit te betalen verspreid over een aantal perioden.

Snel geslaagd in drie dagen

Ga je op vakantie en wil je zelf rijden? Of heb je een andere reden waarom je snel wil slagen voor het rijexamen? Volg dan onze spoedcursus. Dankzij intensieve begeleiding verbeter jij ontzettend snel jouw rijvaardigheden. Met onze spoedopleiding is het mogelijk dat jij in drie dagen al in het bezit bent van een rijbewijs. Dat is erg handig, toch?

Garant voor goede begeleiding

Wist jij dat je tegenwoordig al kan beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent? Wij bij autorijschool Raufi Drive vinden het belangrijk dat iedereen ongeacht leeftijd een goede begeleiding krijgt tijdens de rijlessen. Daarom zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor het starten van jouw rijopleiding. Bij ons krijg je persoonlijk advies, kan je rijles volgen in een automaat en haal jij binnen de kortste keren jouw rijbewijs! Wil je graag samen met ons beginnen aan jouw rijopleiding? Bel dan 06 – 420 43 430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.