• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Maastricht

Rijschool Maastricht

Ben je het openbaar vervoer zat en heb je ook geen behoefte om alles fietsend af te leggen? Heb je echter nog geen rijbewijs? Dan is het tijd om te beginnen met jouw rijopleiding bij ons, autorijschool Raufi Drive. Samen met ons deskundige team instructeurs staan wij garant voor kwalitatief goede begeleiding. Ons hoog slagingspercentage is het bewijs hiervoor.

Vanaf € 20,00 rijles volgen

Iedereen veilig de weg op. Daar streven wij, autorijschool Raufi Drive, naar. Dankzij onze verbeterde lesmethode ga jij vol zelfvertrouwen achter het stuur zitten en vliegen de rijlessen voorbij. Prefereer jij rijles te krijgen in een automaat? Dat kan! Bij ons kan je vanaf € 20,00 rijles volgen. Bovendien is het mogelijk om het betalen te verspreiden over perioden, als je wellicht wat krap bij kas zit.

Vlug over de finishlijn

Wij hebben nog meer te bieden dan alleen de standaard rijlessen. Het is ook mogelijk om bij ons een spoedcursus te volgen. In deze drie dagen van de spoedopleiding werken jij en jouw rijinstructeur intensief aan jouw rijvaardigheden. Dat levert al gauw resultaten waardoor jij vlug over de finishlijn gaat. Zo kan je in drie dagen jouw rijbewijs halen! Stuur daarom direct een mailtje naar info@raufidrive.nl of bel ons op 06 – 420 43 430 om jouw eerste afspraak in te plannen.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.