De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Maastricht

Rijschool Maastricht

Ben je het openbaar vervoer zat en heb je ook geen behoefte om alles fietsend af te leggen? Heb je echter nog geen rijbewijs? Dan is het tijd om te beginnen met jouw rijopleiding bij ons, autorijschool Raufi Drive. Samen met ons deskundige team instructeurs staan wij garant voor kwalitatief goede begeleiding. Ons hoog slagingspercentage is het bewijs hiervoor.

Vanaf € 20,00 rijles volgen

Iedereen veilig de weg op. Daar streven wij, autorijschool Raufi Drive, naar. Dankzij onze verbeterde lesmethode ga jij vol zelfvertrouwen achter het stuur zitten en vliegen de rijlessen voorbij. Prefereer jij rijles te krijgen in een automaat? Dat kan! Bij ons kan je vanaf € 20,00 rijles volgen. Bovendien is het mogelijk om het betalen te verspreiden over perioden, als je wellicht wat krap bij kas zit.

Vlug over de finishlijn

Wij hebben nog meer te bieden dan alleen de standaard rijlessen. Het is ook mogelijk om bij ons een spoedcursus te volgen. In deze drie dagen van de spoedopleiding werken jij en jouw rijinstructeur intensief aan jouw rijvaardigheden. Dat levert al gauw resultaten waardoor jij vlug over de finishlijn gaat. Zo kan je in drie dagen jouw rijbewijs halen! Stuur daarom direct een mailtje naar info@raufidrive.nl of bel ons op 06 – 420 43 430 om jouw eerste afspraak in te plannen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.