• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Jouw zoektocht naar een goede autorijschool in de omgeving van Nijmegen is ten einde gekomen. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan te poppelen om met jou te starten. Al jarenlang zijn wij een bekend én vertrouwd adres voor het volgen van goede en deskundige rijlessen. Dankzij onze bijzondere lesmethode ligt ons slagingspercentage tevens erg hoog.

Op passende wijze rijles volgen

Wij, van autorijschool Raufi Drive, hebben gemerkt dat leerlingen sneller resultaten halen als ze op passende wijze rijles volgen. Hier hebben wij onze lesmethode op aangepast. Zo is het mogelijk om rijles te volgen in een automaat of een gewone auto en krijg je deskundig advies van jouw rijinstructeur. Iedere rijles is vanaf € 20,00. Bovendien is het een optie om bij ons te betalen in termijnen.

Spoedcursus rijbewijs halen

Het kan ook zo zijn dat een snellere manier van rijles volgen een betere match is voor jou. Daarom bieden wij ook spoedcursussen aan. Met deze spoedopleiding leer jij in drie dagen tijd alles wat je moet weten om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Hierdoor kan jij jouw rijbewijs al binnen drie dagen halen! Maak daarom nu de beslissing en stuur die mail naar info@raufidrive.nl of bel gelijk 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.